LA® Cypionate  200mg/1ml [1ml vial] Ver maior
LA Cypionate 200mg/1ml [1ml vial]

Disponibilidade: Estoque

Comprar LA Cypionate  200mg/1ml

Mais detalhes

Availability: Stock

5,20 €

Mais informação

Pharmaceutical Namn: Testosteron Cypionate
Active Life: 15-16 dagar
Genomsnittliga dosen: Män 250-1000 mg / vecka
Vattenretention: Ja, hög
Lever Giftigt: Lag, utom i mega doser
Aromatization: Ja, hög

Testosteron Cypionate (X-Cypionat, CypioJect, Testoxyl Cypionate 250).

Detta läkemedel innehaller 250 mg hormonet testosteron Cypionate per ml.

Testosteron Cypionate är en vit eller krämvita kristallinskt pulver, luktlöst eller nästan sa och stabil i luften. Det är olösligt i vatten, lättlöslig i alkohol, kloroform, dioxan, eter, och löslig i vegetabiliska oljor.

Testosteron är det viktigaste manliga könshormonet och är till stor del ansvarig för nagra av de fysiska och psykiska utveckling av män. Testosteron Cypionate främjar sexuell lust, liksom bade muskelmassa och fett förlust. Testosteron Cypionate är helt enkelt testosteron som har genomgatt 17beta-förestring, för att möjliggöra en jämn frisättning under loppet av ungefär en vecka. Förutom denna skillnad (ester), kommer denna form av testosteron gör vad alla andra gör.

Testosteron Cypionate är mycket lik tesosterone enanthate. Även halveringstider och aktiva perioder liv är annorlunda, de är lika. Injektioner är normalt mindre vanlig CYPIONAT. Testosteron Cypionate är kungen av alla massa byggare och för detta ändamal är ocksa ganska kostnadseffektivt. Det fungerar bra antingen ensam eller staplas för att skapa en stor fyllnadsmedel cykel. Den har en hög risk för biverkningar pa grund av dess omvandling till DHT och har potential att bilda östrogen, orsakar gynekomasti. Dessa egenskaper orsakar ocksa att ha en sadan utmärkt tendenser massa byggnad. Pa grund av nagra andra biverkningar, sasom vätskeretention, kan det inte vara den bästa användas ensamt för magert massa vinster, men med fyllnadsmedel kommer tillägg av en massa muskler samt vissa vinster i fett och vatten vikt. Detta är typiskt och en naturlig del i den förstärkta bodybuilder s fyllnadsmedel regemente.

Testosteron Cypionate är ett langverkande, enkel ester testosteron produkt. Den har en längd av 8 kolatomer, och lagras främst i fettvävnaden när injiceras intramuskulärt. Det är langsamt och stadigt ut i kroppen efter det injiceras. Blodnivaerna av CYPIONAT topp 24-48 timmar efter injektionen och sedan sjunka langsamt. Den blodet nar en stadig punkt 12 dagar efter första injektionen och stanna där i över tre veckor. Cypionate normalt injiceras en gang i veckan, vilket gör den allra lägsta dos som är högre än hälften av topp dosen vid varje given tidpunkt. Varje testosteron, som kungen av massa byggare, är kostnadseffektiva produkter och viktigt för alla steroid stack. Bilar ensam, kan användaren förvänta sig att se nagra betydande vinster. De langverkande karaktär CYPIONAT tillater användaren att injicera lika ofta samtidigt stabil blodet.

Testosteron Cypionate
är ett bra val för första gangen steroid användare. En enkel cykel bestaende av 500 mg CYPIONAT vecka i 10 veckor, med tillbehör till hands, och standard post cykel behandling gör en bra första cykel och kan skapa nagra utmärkta vinster i muskelmassa. Tillsammans med dessa vinster kommer att komma nagra vinster i fett och vatten rentention, men det är en standard pa sammanslagningen högst och bör förväntas. Enanthate eller Cypionate är ocksa normalt föredra framför Sustanon för en första cykel, eftersom det är omöjligt att bibehalla stabila nivaer i blodet av Sustanon men samtidigt minimera injektion frekvens. För maximal effektivitet, varje dag eller varannan injektioner dag Sustanon förvaltas i normalfallet. Detta är onödigt när du använder CYPIONAT pa grund av sin extrema längd atgärder.

HUR DET FUNGERAR?

Doser pa 250 - 1000 mg per vecka är vanligt med testosteron Cypionate, med utmärkta resultat hittade mitt pa ca 500 mg eller mindre för första gangen användaren och mellan 500 - 1000 mg per vecka för de mer avancerade idrottsman. Testosteron stackar väl med vad som helst och är ocksa stor när det användes ensamt. När staplas med en annan anabola androgena steroider, skild androgena effekter kan ses. Använda Testosteron Cypionate kommer att öka förnyelseförmaga samt utbildning aggressivitet som leder till betydande ökningar av den totala styrka under cykeln.

En langverkande testosteron ester kommer att vara till stor hjälp för dina fyllnadsmedel behov, och testosteron Cypionate är en produkt som är enklare än nagra av de andra steroider där ute. Inte säga att det är utan sin andel av komplikationer, men det är ett bra val, särskilt för dem nya till ökad bodybuilding. Avvecklad produkten är inte ett alternativ vid biverkningar inträffar, eftersom det kommer att fortsätta att förvärra dessa biverkningar under längre perioder pa grund av den langa längden av atgärder av detta steroid. Underordnade läkemedel sasom Nolvadex, Proviron, Clomid och HCG kan hjälpa till, bade under cykeln och efter cykel för att aterställa naturliga testosteron produktion. Testosteron Cypionate gör aromatize drygt Sustanon, men vid användning av antingen läkemedel bör man vara förtrogen med anti-östrogen som Nolvadex eller Clomid och använda en av dem när symtom pa gyno inträffar.

Varje form av testosteron blir längre agerar och ibland svart att kontrollera. Med tillhörande droger pa sidan anses vara mycket viktig pa grund av risken för biverkningar. Däremot dessa potentiella biverkan risker kommer inte utan en förman - och det fördel är att testosteron är den mest kraftfulla massa byggare finns och travar bra med nästan vad som helst. Den extra fördelen av testosteron Cypionate är att den langverkande ester bara kräver en enda injektion per vecka för att framkalla stora vinster. Detta gör Testosteron Cypionate särskilt attraktivt för första gangen användare som kommer troligen att ha nagon tidigare erfarenhet av själv förvaltningar intramuskulär medel och kommer att vilja minimera dessa injektioner.

Weekly summorna fran 250 - 1000 mg per vecka används ofta och ibland mer för den avancerade idrottsman. Pa grund av den relativt langa halveringstiden för testosteron Cypionate, är injektioner vanligtvis ges en gang per vecka. Detta möjliggör stabila nivaer i blodet skall kunna upprätthallas. När nivan av steroid smalnar ner, är en ny injektion gjorts, halla allt nagorlunda niva. Detta är till skillnad fran Sustanon, vilket kräver mer frekventa injektioner för samma effekt. För en grundniva, sköt 500 mg i monoterapi av testosteron Cypionate, en gang i veckan (mandag och torsdag till exempel), under 10 veckor tillsammans med vanlig post cykel behandling skulle vara mycket tillräcklig för goda vinster.

Testosteron är den mest effektiva massa byggare som finns, travar bra med nästan allt och kan användas ensamt för signifikanta ökningar i bade muskelmassa och styrka. Om den används i kombination med andra anabola androgena steroider, föremal av val inkluderar Dianabol, Primobolan, Equipoise och Deca Durabolin. Den testosteron med idrottaren bör vara väl förtrogen med olika tillhörande droger i närliggande fall östrogen bieffekter som gyno ske. Nolvadex, Clomid och HCG är poster som du förmodligen vill halla i handen, antingen för att använda under din cykel, eller för post cykel behandling.

BIVERKNINGAR:


Nackdelen med en langverkande ester som Cypionate är att det kan leda till mer vätskeansamling (även om detta kan vara nagot lindras genom att garantera tillräckliga vattenförbrukning och halla koll pa ditt intag av kolhydrater). Testosteron är ocksa metaboliseras i kroppen att det kvinnliga hormonet östrogen av aromatize enzymet. Detta kan resultera i gynekomasti (tillväxt av bröstvävnad hos män) en del fett vinna, testikel krympning och en ökning av blodtrycket. Haravfall och eventuell svullnad i prostata är ocksa möjliga biverkningar.